Online Marketing

Jouw online succes!

Starter

Voor als je net begint met online marketing en hulp kunt gebruiken bij het opstarten hiervan.

Professional

Voor als je op verschillende advertentieplatformen en sociale netwerken campagnes wilt opzetten en prestaties wilt bijhouden.

Full service

Voor als je een marketingmanager wilt die al je campagnes opzet, managet en wekelijks optimaliseert.

Facebook marketing

Alleen aanwezig zijn op Facebook is niet genoeg. Een goede Facebook-strategie is belangrijk om succes bij jouw doelgroep te behalen. Vergroot je naamsbekendheid en de betrokkenheid van je doelgroep voor meer conversie met Facebook Advertising.

Naast aanwezigheid op Facebook, wil je dat jouw doelstellingen voor je product, dienst of merk meer aandacht krijgen. Op geen enkel ander kanaal kan zo nauwkeurig geadverteerd worden als op Facebook.

Om je doelgroep te bereiken, heb je een goede strategie nodig. Wat wil jouw doelgroep horen? Waar ligt hun interesse? Een te algemene aanpak leidt tot verlies van de controle, maar als je de juiste strategie volgt, kun je veel uit Facebook halen. Verspil daarom niet langer budget en ga gestructureerd aan de slag!

Google adwords

Het advertentieprogramma van Google biedt de mogelijkheid direct bovenaan te komen met een vermelding in Google. Heel gericht op o.a. zoekwoorden en regio wordt je bedrijf getoond. Hiermee genereer je meer relevante bezoekers naar je website.

Google AdWords is een complex systeem. Onkundig gebruik zorgt ervoor dat je heel snel door je budget heen bent, zonder relevante bezoekers op je website te krijgen. Onze AdWords specialist Frank is officieel Google Partner en Google Certified. Hij weet precies hoe het systeem werkt. Daarnaast hebben wij de marketingkennis in huis om ons in te leven in je branche en business. Zo weten we hoe we je doelgroep moeten aanspreken.

SEO

SEO! Dat staat voor Search Engine Optimization. Ofwel: door Google gevonden worden op de juiste zoektermen. Om goed gevonden te worden is het belangrijk dat je zo relevant mogelijk antwoord geeft op de vragen van jouw doelgroep. Media Flow helpt door te onderzoeken welke zoektermen er worden gebruikt om vervolgens advies te geven over de juiste content strategie. Daarnaast helpen wij met het opzetten van een gebruikersvriendelijke navigatiestructuur om de beste resultaten te bereiken.

Veel klanten werken samen met ons vanwege onze flexibiliteit en openheid. En onze prestaties natuurlijk, dat is logisch.

Frank, online marketeer

Jouw online succes?


© 2017-2022 Dutch Media Flow is onderdeel van Drukkerij BakkerBaarn bv