Ons nieuwste werk

01

foham.com

Webdesign

Een opdracht om de website foham.com te bouwen voor haar buitenlandse partners. FOHAM is onafhankelijk partner in multiplex (plywood) met bijna 100 jaar marktkennis en ervaring. Een mooie opdracht!

02

teamvervoort.nl

Webdesign

Een opdracht om de bestaande website teamvervoort.nl exact over te bouwen in WordPress. Via het gebruiksvriendelijke omgeving kan teamvervoort de site actueel houden.

03

voortjes.nl

Webdesign

Voortjes schilders uit Soest is een schildersbedrijf wat al 80 jaar bestaat. Om duidelijk te laten zien wie de Voortjes zijn en wat ze doen hebben wij voor Voortjes de website voortjes.nl onder handen genomen. Met deze nieuwe website is Voortjes klaar voor de toekomst. Op naar de 100 jaar! 

04

Bookings website

Webdesign / Webshop

Voor de Kroon hebben wij een bookings website ontworpen en gebouwd. Door gebruik te maken van een overzichtelijke agenda, kunnen klanten direct hun vakantie boeken en via Ideal afreken.

05

Stichting Zonnegloren

Webdesign

Stichting Zonnegloren wil de gezondheidszorg in de regio Eemland bevorderen door het verlenen van voornamelijk financiële steun. Media Flow heeft de website gebouwd, inclusief een aanvraagsysteem waarmee bezoekers van de website financiële steun kunnen aanvragen.


© 2017-2022 Dutch Media Flow is onderdeel van Drukkerij BakkerBaarn bv