Webdesign

Dit doen wij

Websites

Met een webiste van Media Flow zorgen wij dat je online opvalt door krachtige ontwerpen en de nieuwste technieken passend bij jouw bedrijfsidentiteit.

Hosting

Laat Media Flow je hosting verzorgen. Dat is veilig, betrouwbaar, voordelig en jij hoeft nergens naar om te kijken. Wij doen het ingewikkelde werk.

Webdeveloper

Maarten van den Oudenalder

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je marketing? We maken met trots websites, webshops en huisstijlen en drukwerk voor onze klanten. Ook een domeinnaam registratie of verhuizing kunnen we zonder problemen regelen. En hosting? Dat doen we ook, uw website staat op een mooie server met snelle laadtijden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, we doen er dus ook alles aan om u tevreden te houden!

Webdesign

Theo van den Heuvel

Media Flow is onderdeel van Drukkerij BakkerBaarn waar ik werkzaam ben sinds 2008 als designer. Om meer uitdaging uit mijn werk te halen ben ik mij sinds 2010 volledig gaan richten op webdesign. Ik ga voor een krachtig ontwerp, functionaliteit voor de gebruiker en toepassen van de nieuwste technieken.


© 2017-2020 Dutch Media Flow is onderdeel van Drukkerij BakkerBaarn bv