Webdesign & Hosting

Jouw online succes!

Starter

Voor als je een website of actie pagina nodig hebt en hulp kunt gebruiken bij het opstarten hiervan. Wij bouwen de website volledig naar jouw wens. Natuurlijk responsive en met de nieuwste webtechnieken.

Professional

Jouw website in Joomla! of WordPress volledig in je eigen huisstijl. Wij maken de website zo dat deze makkelijk zelf te beheren is. Natuurlijk responsive en met de nieuwste webtechnieken.

Full service

Jouw website volledig op maat met uitgebreide functionaliteiten, zoals een boekingssysteem, online productcatalogus of webshop? Media Flow maakt het en gaat voor jouw online succes!

Open source webdesign

Wij bouwen websites met Joomla! of WordPress. De keuze laten wij vaak afhangen van de functionaliteiten (plugins) waar de website over moet beschikken. 

Joomla! en WordPress zijn allebei open source systemen, dit houdt in dat de bron code van het systeem open is en het systeem wordt gecontroleerd en gebouwd door een projectgroep.

Hoe groter deze projectgroep is (ook wel community genoemd) hoe meer er wereldwijd voor ontwikkeld wordt. Dit heeft als voordeel dat er voor Joomla! en WordPress duizenden plugins beschikbaar zijn. Met een plugin kan jouw website verrijkt worden met extra functionaliteiten, zoals een fotoalbum, agenda, boekingssysteem of webshop. Wij hebben veel ervaring met verschillende plugins en kunnen jou hier goed over adviseren. Is er geen standaard oplossing te vinden, dan realiseren wij jouw wensen volledig op maat. Media Flow staat voor jouw online succes!

Webbeheer zonder omkijken!

Als ondernemer heb je wel wat anders aan je hoofd dan webbeheer. Toch zijn veiligheid en het up to date houden van je website van groot belang. Met het onderhoudsabonnement van Media Flow heb je er geen omkijken meer naar vanaf €12.50,- per maand zorgen wij ervoor dat de boel blijft draaien. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er altijd een back up van je website beschikbaar is. Wel zo’n prettig idee!

Hosting op maat

Laat Media Flow je hosting verzorgen. Al vanaf €6,- per maand kunnen wij jouw website of email hosten. Dat heeft als voordeel dat jouw online producten altijd beschikbaar zijn en dat jij er prettig mee werkt. Dat scheelt tijd en geld. Alles wat jij hoeft te doen is de leads in je inbox te bekijken! Wedden dat het werkt?

Onze web diensten iets voor jou?


© 2017-2022 Dutch Media Flow is onderdeel van Drukkerij BakkerBaarn bv